Seuraa Cloetta Suomi Oy

Cloetta Suomi Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut toimintojen yhtenäistämiseksi

Lehdistötiedote   •   Syys 18, 2017 15:00 EEST

Keväällä 2017 toteutetussa globaalissa yrityskaupassa Cloetta osti Candyking Holding AB:n. Candyking Finland ja Cloetta Suomi Oy ovat allekirjoittaneet liikkeenluovutussopimuksen, jonka mukaan tänään 18.9. Candyking Finland Oy:n henkilöstö on siirtynyt Cloetta Suomi Oy:n palvelukseen. Uuden organisaation toimintamallit on tarkoitus yhdistää ja tästä syystä Cloetta Suomi Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut.

Neuvottelut koskevat koko uutta organisaatiota, eli noin 200 henkilöä, lukuun ottamatta työtehtäviä, jotka kuuluvat konsernin keskitettyihin toimintoihin.

”Alkuvuonna 2017 toteutetun liikekaupan myötä vahvistimme asemaamme irtomakeisliiketoiminnassa. Nyt on tullut aika yhdistää organisaatiomme ja toimintatapamme. Tavoitteenamme on luoda yhtenäinen ja kilpailukykyinen kokonaisuus, joka palvelee tarkoituksenmukaisesti niin pakattujen makeisten kuin irtomakeisten liiketoimintaa”, kertoo toimitusjohtaja Ville Perho.

Yhteistoimintaneuvottelut saattavat johtaa enintään 32 työtekijän työsuhteen päättymiseen. Lisäksi muutokset saattavat johtaa tarvittaessa töihin kutsuttavien työsuhteiden päättymiseen.

Lisätietoja

Ville Perho
toimitusjohtaja
Cloetta Suomi Oy
p. 0400 400437

Cloetta Suomi Oy on osa Pohjoismaiden johtavaa makeisalan yritystä, Cloetta-konsernia.
Cloetta on ksylitolituotteillaan terveiden hampaiden asialla: Jenkki ja Läkerol Dents ovat vaikuttaneet suomalaisten suun hyvinvointiin jo vuosikymmenien ajan. Muita tunnettuja brändejämme ovat Tupla, TV Mix, Aakkoset, Mynthon, Sisu, Läkerol ja Leijona.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin <a href="http://cloetta-suomi-oy.mynewsdesk.com/fi/about/terms-and-conditions/privacy_policy">tietosuojakäytännön</a> mukaisesti.